Як виглядає дівчина з рідкісним генетичним захворюванням, якій змогли допомогти фахівці

Героїня нашого матеріалу – українка Вікторія Комар. Дівчина народилася 1994 року в місті на заході України – Рівне. До 7 років дівчинка росла як і всі її однолітки, нічим від них не відрізняючись. Але коли в їхній родині сталося нещастя — з життя пішов їхній близький родич, на маленьку Віку це справило враження.

 

Після цього випадку відкрилося її генетичне захворювання, яке довгих 7 років ніяк не проявляло себе. Спочатку постраждала спина — хребет Вікторії хворів, і тоді батьки звернулися до фахівців. Був поставлений рідкісний діагноз — синдром Олбрайта. Цієї недуги схильні жінки.

І на тлі стресу стався гормональний збій, внаслідок якого лицьові кістки почали розростатися. Ніхто не розумів, що з цим робити, адже зростання кісток не припинялося, чим доставляло неймовірний дискомфорт дівчині.

Несмотря ни на что Вика пыталась найти выход из данной ситуации. Она пошла работать в детский сад, дети просто обожают ее. А затем она решилась отправить заявку в программ «Я стесняюсь своего тела». Там за нее взялись лучшие специалисты Украины.

 

Спершу їй виправили підборіддя, потім вставили нові зуби. У такий спосіб дівчина змогла вперше за довгі роки нормально пережовувати їжу. А також виписали спеціальні гормональні таблетки, що блокують вироблення гормонів. Це дорогі ліки, тож Вікторії допомагають благодійні фонди.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *