Щоkуючу nравду вuклалu про новопризначеного Міністра!Вuявляєтсья що його дружuна і дітu взагалі nрожuвають в Маямі і не ототожнюють себе з Україною

41-річний уродженець Узбекистану Рустем Умєров – підприємець і політик з багаторічним досвідом.

Депортована з Криму сім’я Умєрових повернулася на Батьківщину лише перед розпадом Радянського Союзу. Вищу освіту за спеціальністю «Економіка» здобув у Національній академії управління, після чого розпочав бізнес-кар’єру на керівних посадах у компанії lifecell, що належала Рінату Ахмєтову. За повідомленням українських ЗМІ, дружба з олігархом значно вплинула на просування Умєрова по кар’єрних сходинках.

Дружина і двоє дітей вже давно постійно проживають у Сполучених Штатах. Такі дані оприлюднив екс народний депутат Ігор Мосійчук у своєму Telegram-каналі. «У 2016 році Лейла Умєрова (дружина) отримала водійське посвідчення у Майамі та на знак подяки залишила схвальний відгук школі «Best driving school Miami». У Майамі діти подружжя відвідують логопеда у Kids therapy outlets на Biscayne Blvd 204 North Miami, Florida з навчанням англійською та російською мовами.» Тобто, сім‘я Умєрова ще до повномасштабної війни не пов‘язувала своє життя з Україною», – повідомляє політик. Цікаво, що сьогодні Лейла Умєрова видалила всі свої акаунти в соцмережах.

Нагадаємо, за день до звільнення Верховною Радою Олексія Рєзнікова з посади Міністра Оборони Рустем Умєров написав заяву про звільнення себе від обов’язків Голови Державного майна України. Його називають головним кандидатом на посаду оборонного відомства.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *