У Кoбзона VIP гiсть! На Запоpізькому напpямку лiквідовано одіозного теpоpиста “Бабая”, який збиpався “взяти Київ за тpи дні” ще в 2014 році. Фото

Сили оборони України ліквідували на Запорізькому напрямку фронту російського окупанта Олександра Можаєва із позивним “Бабай”.Цей одіозний воєнний злочинець ще в 2014 році погрожував “взяти Київ за три дні”.

Про знешкодження терориста повідомив полковник ЗСУ Анатолій Штефан у Telegram-каналі.Також смерть 46-річного загарбника, який називав себе “християнином” і “козаком”, підтвердили в РФ (щоб переглянути фото, доскрольте новину до кінця).

“Олександр Можаєв “Бабай” нарешті добігався. Дякую воїнам на Запорізькому напрямку. Слава Україні та її воїнам!” – написав український блогер “Штірліц”.Водночас у російських палбліках стверджують, що Саша “Бабай” просто помер на території України. Пропагандисти називають терориста “ополченцем”, “козаком” і “хорошою людиною-воїном”.

Відомо, що уродженець російського селища Білоріченськ (Кіровська обл.) воював проти ЗСУ, ще коли Росія вторглася на український Донбас у 2014 році. Можаєв тоді записував відео, на яких заявляв, що за кілька днів “візьме Київ”.Він відкрито зазнавався, що прийшов в Україну вбивати. І перед тим закликав російського диктатора путіна надати якомога більше озброєння терористам.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *