У Бучі сусіди багатоповерхівки власноруч облаштували пункт обігріву: фото

У Бучі сусіди багатоповерхівки самостійно встановили модульний будинок, який планують використовувати як пункт обігріву.

Про це повідомила депутатка Бучанської міської ради Наталія Єфимович.

«Зібралися гуртом і за чотири години зібрали модульний будиночок, який плануємо використовувати як пункт обігріву при тривалих відключеннях електрики та просто як простір для підзарядки гаджетів», – зазначила вона.

На місці поставимо буржуйку, обладнують місця для сидіння, підзарядки гаджетів. Генератор ОСББ отримало від Бучанської міської ради. Сам модульный будинок мешканці отримали за сприяння IOM Ukraine (МОМ в Україні).

«Зараз всі роздають один одному паролі до роутерів, що на оптоволокні чи на Starlink,  діляться оптимальними рішеннями живлення котлів, суперцінами на генератори, самі рятуємо людей з ліфту, бо зв’язку з диспетчером «0», мами-педіатри навіть в декретних відпустках діляться вміннями і пропонують послуги сусідським дітям, печуть один для одного смаколики, запрошують на борщ, пригощають глінтвейном», – написала вона.

Раніше ми писали, що «Укрзалізниця» відкриває пункти обігріву на вокзалах зі Starlink, дитячими зонами та місцями для підзарядки гаджетів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *