Прославте цю дівчuну! Світлана Дрюк, вона ж “Ветерок”, вона самотужкu змогла nідірватu аж 7 роsійськuх танків і nерейшла на сторону Українu: що відомо про найгучнішу nеремогу контрозвідкu Українu

До недавнього часу (після переходу на бік України – ред.) особу 40-річної мешканки окупованого Донецька бачили хіба що найбільш посвячені. І тільки коли діти однієї з найвідоміших героїнь і терористок “ДНР” опинилися на підконтрольній Києву території, Світлана Дрюк вирішила розповісти таке, від чого терористи та Кремль буквально прийдуть у сказ.

Фото мешканки Донецька і зараз все ще є на сайті “Миротворець”. Саме Дрюк і стала прототипом головної героїні фільму “Ополченочка”, дітища луганських бойовиків, яке має вийти на екрани 9 травня. Але тепер після прем’єра під великим питанням. Адже Дрюк вже на боці України – вона готова розповісти реально серйозні факти про бойовиків та навести прямі докази вторгнення Росії в Україну, повідомляє “Діалог.UA”.

“Ополченочку”, до речі, нібито зняла компанія, що базується в окупованому Луганську під назвою “Лугафільм”. Але насправді це продукт російського агітропа.

В інтерв’ю “1+1” Світлана зізналася, що саме любов до українського розвідника стала тим спусковим гачком, коли вона вирішила перейти на бік України та допомагати українській контррозвідці. Саме завдяки Світлані в районі Тореза на Донеччині було знищено вісім нових ворожих танків “Т-72”.

На підконтрольну Києву територію легенда “ДНР”, яка пройшла шлях від санітарки до керівника танкового взводу, прибула з документами. Ними вона готова підкріпити свої показання свідків Міжнародному військовому трибуналу в Гаазі.

Світлана стверджує, що Росія планує повномасштабне вторгнення до України. І у разі початку повномасштабних бойових дій 100 тисяч окупантів із заздалегідь заготовленими документами прикриття (згідно з яким усі вони — жителі Донбасу, нібито покликані в армії терористів “ДНР” та “ЛНР”) протягом чотирьох годин разом з бойовою технікою опиняться на території України.

Світлана розповіла, що до терористів приєдналася у 2014 році, проте згодом змінила свої погляди.

Від бойовиків їй вдалося втекти під приводом лікування в Ростові. Жінка ще якийсь час підтримувала “легенду”, що лікується у Росії, виставляючи у соцмережах знімки.

І лише вчора, 3 березня, після того, як її дітей контррозвідка України благополучно вивезла на мирну територію, Світлана Дрюк наважилася відкрити своє обличчя та розповідати про всю піднаготливу “ДНР” на камеру українського журналіста, вже не ховаючись.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *