Перша партія “мօгuлізօванuх” օтримала квитки на кօнцерт Кօбзона… Весь шелօн розkօлошматuло…

За деякими даними, у Луганській області достроково перестала воювати перша партія «частково мобілізованих» з росії, пише Telegram-канал «Інформаційний Спротив». Багато хто із «мобіків» повернуться додому набагато швидше, ніж очікували – щоправда, у статусі вантажу «200».

Також повідомляється про велику кількість поранених окупантів після вибухової події з російським ешелоном. Чекаємо на офіційне підтвердження даних.

Як повідомляла група «ІС», мобілізовані росіяни починають розуміти, що вони їдуть в Україну як «гарматне м’ясо». Росія вже закликала кілька десятків тисяч людей без воєнного досвіду. Після мінімальної підготовки їх спрямують на український фронт.

 

Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у Twitter. Як наголошується у зведенні, на військові бази почали прибувати перші групи людей у рамках часткової мобілізації в росії. Виписано вже кілька десятків тисяч повісток. Тепер росія зіткнеться з адміністративними та логістичними проблемами, пов’язаними з навчанням військ.

За даними британської розвідки, на відміну від більшості західних армій, російські збройні сили проводять початкову підготовку солдатів на низовому рівні в рамках оперативних підрозділів, а не спеціалізованих навчальних закладах.

Як правило, один батальйон у складі кожної російської бригади залишається в гарнізоні, якщо два інших розгортаються, і може надати кадри інструкторів для навчання новобранців чи поповнення. Однак росія перекинула багато цих третіх батальйонів в Україну.

Багато хто з нових військовослужбовців протягом кількох років не мали військового досвіду. “Відсутність військових інструкторів і поспішність, з якою Росія почала мобілізацію, передбачає, що багато хто з військовослужбовців вирушить на передову з мінімальною відповідною підготовкою”, – йдеться в повідомленні і зазначається, що серед новобранців очікується високий рівень скорочення особового складу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *