“На вихід з речами…” В Німеччині поліція зацікавилася путіністкою яка зазивала бoмбuти Дрезден ВІДЕО

Олена з Таганрога може втратити бізнес в Німеччині і повернутися у рідні пенати у росії за заклики бомбити Дрезден.

Поліція Німеччини відреагувала на заклики росіянки Олени Дірксен розбомбити площу з натовпом у центрі Дрездена. Скандальну витівку ватниці вже розслідують правоохоронці.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

“У відповідь на моє опубліковане відео в твіттері про заклики “російської Альони з Дрездена” бомбити Німеччину, місцева поліція проінформувала, що вже розслідує цей випадок.

Дякую місцевим органам влади за швидку реакцію і очікуємо справедливого розслідування”, – написав Геращенко.

Кілька годин тому він опублікував відео, на якому росіянка у Дрездені закликає Путіна вдарити ракетами по міській площі, де зібралися люди на мітингу проти війни в Україні і зокрема, проти масованої ракетної атаки, яку здійснила Росія по Україні.

“Володимир Володимировичу, їм сьогодні мало було. Ось у нас тут в Дрездені теж можна хорошо йоб*ути один разок”, – сказала вона.

Висловлювання ватниці обурили суспільство і люди почали робити антирейтинги її ресторану “Родіна” у Німеччині. інформація про заклад зникла з Google, а Tripadvisor навіть припинив приймати відгуки про заклад.

“Tripadvisor тимчасово не приймає відгуки про цей об’єкт, оскільки він привернув до себе особливу увагу у зв’язку з недавньою подією і отримав велику кількість відгуків, не заснованих на особистому досвіді”, – йдеться в повідомленні.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *