Колаборнати в Мелітополі змусили жінку на камеру співати гімн СРСР: кадри

Колаборанти у Мелітополі вивезли жінку в поле та змусили її співати гімн СРСР. Зрадники та колаборанти з Мелітополя продовжують знущатися з проукраїнських громадян, які залишилися в місті і чекають на прихід ЗСУ. На цей раз не пощастило жінці, яка залишила неприємний коментар під постом дружини Максима Бачуріна.

 

Сьогодні, 11 серпня, Telegram-канал » РІА Мелітополь » виклав кадри з окупованого Мелітополя. Вони доводять, що зрадники України вирішили розібратися з проукраїнськими громадянами бандитськими методами 1990-х років. Також вони змусили нещасну жінку не просто вибачитися на камеру, а й визнати,

що РФ найбільша та найулюбленіша її країна, що вона найсильніша у світі. А наприкінці вони вимагали, щоб вона вибачилася перед дружиною колаборанта Максима Бачуріна. Максим Бачурін був кандидатом у міську раду від Партії Шарія. Судячи з відео, жінка залишила негативний коментар на адресу його дружини.

 

Юлія, яка постраждала, відразу ж попросила чоловіка розібратися з жінкою. Ті влаштували їй публічний суд, усе знявши на камеру. Цей ролик Бачуріна і виклала на своїй сторінці в Instagram, написавши, що в Мережі, мовляв, «усі сміливі».

 

Жінку змусили співати гімн СРСР,

як у 2014 році в період АТО проросійські бойовики змушували робити те саме українських військовополонених. А після цього вони ж скаржилися, що українці з них знущаються, змушуючи сказати слово «паляниця».

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *