“Йому було 19… тільки 19…назавжди 19! Міг не воювати, але пішов на війну..”: на фронті загинув 19-річний Микола Сенчук

У боях за Україну загинув 19-річний “а30вець” Микола Сенчук із Івано-Франківської області. Хлопець без вагань влітку став на захист рідної землі, а в останній день осені загинув, віддавши найдорожче – власне життя.

У родині Героя всі чоловіки – захисники: тато й старший брат теж пройшли вlйну. Про втрату сповістила Верховинська селищна рада. “Йому було 19… тільки 19… усього 19…назавжди 19… Свобода, незалежність та любов яскравим полум’ям горять у серцях нашої молоді, яка бере до рук зброю, аби стати на захист своєї Батьківщини. Покоління не дітей, а мужніх, безстрашних воїнів… ВЕЛИКЕ покоління, яке виправляє помилки прадідів, дідів, батьків… і віддає життя за кожного з нас”, – прокоментували в громаді загибель молодого бійця. Микола Сенчук народився 21 липня 2004 року в селищі Верховина. Знайомі розповідають, що він був дуже світлою, слухняною, скромною і доброю дитиною.

Юнак дуже любив природу й хотів вивчати біологію. Водночас мав стійкі державницькі проукраїнські переконання. “Він міг не воювати, але пішов на вlйну”, – повідомило радіо “Гуцульська столиця”. З повномасштабним вторгненням ворога на українську землю за зброю взялися тато й старший брат Миколи. Сам хлопець, щойно йому виповнилося 19, вступив добровольцем до лав полку “Аз0в”. Після проходження військового вишколу в Києві вирушив на фронт.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *