Загадково п0мер легендарний російський співак: колеги у траурі, його не заміниш ніким: помер любе…

Як повідомлялося, у Дмитрівському районі Підмосков’я сталася бійка між невідомим чоловіком та музикантом гурту «Любе». В результаті, як повідомляло джерело в правоохоронних органах, Усанов з множинними забоями та переломом основи черепа нарядом «швидкої допомоги» було доставлено до НДІ ім. Скліфосовського і поміщений у реанімацію непритомний, у вкрай тяжкому стані.

Було порушено кримінальну справу за статтею «Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров’ю» (ч. 1 ст. 111 КК РФ). Через деякий час поліцейські у Підмосков’ї затримали підозрюваного у побитті музиканта — 39-річного Максима Доброго, який мешкає у Сонячногірському районі. 4 квітня Дмитрівський міський суд заарештував його до 3 червня.

Усанов російський музикант, бас-гітарист музичного гурту «Любе» (з 1996 року), засновник та художній керівник рок-гурту «Зустрічний бій». Народився 11 серпня 1975 року у Новочебоксарську. Закінчив Кіровське училище мистецтв, аспірантуру Російської академії музики ім. Гнєсіних. Став бас-гітаристом «Любе» у 1996 році після трагічної загибелі бас-гітариста Олександра Ніколаєва.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *