Дипломат розповів, як уже за тиждень можна зупинити війну РФ проти України: “Путін відступить моментально”

Дипломат вважає, що коаліція країн в змозі за тиждень зупинити Путіна.

Війна Росії проти України закінчиться за тиждень після того, як Україна вступить до коаліції країн-партнерів на чолі із США.

Таку думку висловив колишній Надзвичайний і Повноважний посол України, дипломат Валерій Чалий в етері телеканалу “Еспресо”.

“Світ не хоче, щоб їхні країни напряму вступали у війну. Вони гарно розуміють, що війна Росії проти України закінчиться за тиждень після того, як Україна вступить, і навіть не у НАТО, а до коаліції країн. Наприклад США – Велика Британія – Польща – Україна. Тиждень – й війни не буде”, – сказав Чалий.

Він зазначив, що Україна має ЗСУ, а у партнерів є те, чого нашій армії не вистачає – це стратегічна авіація, точні ракети, ядерний компонент.

“Виборці країн-партнерів кажуть, що не можна втягувати у війну своїх громадян. Цій війні можна покласти край моментально, створивши коаліцію країн на чолі зі США. І Путін відступить моментально”, – підсумував дипломат.

Війна РФ проти України.

24 лютого Росія почала повномасштабний наступ на територію України. Армія РФ сунула на Україну одразу з кількох напрямків. Окупанти прагнули захопити Київ та повалити законну владу. Путін у своєму виступі 24 лютого заявив, що метою війни проти України є “денацифікація” та “демілітаризація”.

Українські захисники звільнили північну частину країни від російських терористів. Також ЗСУ вдалося звільнити частини Харківської, Херсонської, Донецької та Луганської областей.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *