В Укpаїні тpиває 590 день вiйни, а тим часом в Раді відбyвається ось таке… ВІДЕО

У мережу просочилися відеокадри з одного з засідань Верховної Ради України.

На відео видно, що депутатам дуже весело, вони вправляються в дотепності, генеруючи низькопробні жарти, вправляючись у тюремній лексиці відносно своїх колег та штурхаючись під час розгляду питання про зарплати захисникам України.Українців подібна поведінка “народних обранців” на тлі щоденних непоправних жертв, загибелі як військових на передовій, так і цивільних у тилу, неабияк обурила.

Коментатори у соцмережах жваво обговорюють, що робити з такими депутатами – і спектр пропозицій коливається від “відправити копати окопи” до закликів, що суперечать чинному Кримінальному кодексу України.Так, на засіданні, фрагменти з якого просочилися у мережу, зафіксовано обурливу поведінку народних депутатів України, яким, судячи з усього, геть нема справи до того, що лише в одному селі на Харківщині, у Грозі, напередодні росіяни вбили однією ракетою понад 50 людей, а у Харкові 6 жовтня скалічили близько 30 цивільних і вбили 10-річного хлопчика з бабусею.

У сесійній залі, як видно на відео, панує грайлива атмосфера.

Приміром депутатка від “Слуги народу” Роксолана Підласа, що очолює Комітет з питань бюджету Верховної Ради, у відповідь на зауваження колеги щодо катастрофічного зниження народжуваності в Україні та глибоку демографічну кризу в країні, що стікає кров’ю під час тривалої війни з Росією, попросилася “відпустити її підвищувати народжуваність”

На такий “дотепний” жарт представники парламенту воюючої країни, зокрема, й у президії, відреагували гомеричним реготом.

Розважалися нардепи й іншими способами. Приміром, “слуга” Микола Тищенко вправлявся у застосуванні щодо колеги по парламенту, представника ЄС Олексія Гончаренка тюремної лексики (“народний обранець”, зокрема, вважав прийнятним у розпал засідання брати слово, аби назвати опонента “одеським півнем”), а його однопартієць Микола Радуцький намагався зав’язати бійку у сесійній залі.

І до фізичної сутички таки дійшло: Гончаренко згодом повідомив, що Тищенко порвав йому штани – приклавши світлини з пошкодженою частиною свого гардеробу.

Така поведінка викликала бурхливе обговорення у мережі.

“Щодня гинуть люди. Вчора загинуло від російської ракети понад 50 мирних людей. Сьогодні вранці до центру Харкова прилітала знову російська ракета у мирних людей і вбила десятки людей, включно з дитиною. С*ка, ну що ви коїте? Вас люди вже просто ненавидять. Ви гірші за моральних виродків”, – пише Telegram-канал “Джокер”.

За його даними, веселилися нардепи, зокрема, під час розгляду питання щодо зарплат військовим.

На обурливі відео з парламенту відреагували сотні людей. Українці наголошують, що в Україні щодня гинуть багато військових та цивільних. І подібна поведінка під куполом Верховної Ради – неприпустима.

“Люди мирні гинуть, ці під*раси шоу влаштували на кістках… які ж мразоти, ніби на вулиці все добре і війни не існує”, “А всім пох*й, їм би лише кишені набити. Для нас – горе, для них – можливість набрати політичний рейтинг”, “Що з цим усім робити? Це ж сюр та пекло!”, “Найгірше скликання ВР .Кількість імбецилів просто шалена”, “Гинуть мирні люди селами, а ці ВИРОДКИ ржуть сидять”, “А як зветься наступна стадія після ненависті?” – пишуть українці.

Багато хто вважає, що нинішній парламент себе дискредитував – і має бути розігнаний.

“Це збіговисько має піти нах*й, у нас війна”, “Розпустити це шапіто! Всіх на передок!”, “Дивлячись на цей цирк, все більше переконуюсь, що парламентські вибори потрібні вже вчора. Слава ЗСУ”, “Чому немає закону про порядок в Раді: встав з місця, не прийшов на роботу, запізнився більше 3-х разів – і все, нах*й. А тут збіговисько під*расів”, – коментують громадяни України.

Частина коментаторів зізнається, що відчуває пекельний сором за таких “народних обранців”, зокрема, й перед західними партнерами, увага яких прикута до України. Інша частина пропонує повернути “небожителів” на землю, відправивши їх “веселитися” на передову зі зброєю в руках.

Комусь вбачається доречним різке скорочення кількості нардепів, хтось вимагає змін у законодавстві для посилення відповідальності депутатів за нехтування своїми обов’язками, хтось чекає на те, що лад у головному законодавчому органі країни наведуть захисники, які нині звільняють Україну від просійської окупації.

Однак більшість коментаторів жадають “крові” і висувають пропозиції від реальних строків для представників “цирку виродків” (одне з найпоширеніших визначень для Верховної Ради під публікаціями з відео обурливої поведінки нардепів) – і до фізичного впливу, аж до закликів, за які за ККУ передбачено серйозне покарання.

І зважаючи на те, як багато коментаторів щиро бажають смерті нардепам, які продемонстрували подібну байдужість до смертей своїх виборців та свого народу, “народним обранцям” варто було би радикально переглянути свою поведінку і свої вчинки у розпал кривавої повномасштабної війни.

Нагадаємо, інформація про те, як весело проводять час народні обранці, з’явилася на тлі страшних воєнних злочинів рф. Так, напередодні, 5 жовтня, російські війська завдали ракетного удару по кафе під Куп’янськом, де проходили поминки військовослужбовця, стало відомо пообіді 5 жовтня.

За словами місцевих жителів, одним ударом окупанти знищили пів села. Один з чоловіків, що втратив рідних у Грозі, розповів, що упізнав серед загиблих брата, кума та сусідів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *