Все буде у вогні! М0льфарка, яка ніколи не п0милялася, сказала, що ск0ро ці 3 міста будуть у в0гні

Все буде у вогні! М0льфарка, яка ніколи не п0милялася, сказала, що ск0ро ці 3 міста будуть у в0гні

 

За словами Яни Езотерички, Росія продовжить бомбити українські міста.Астролог Яна Эзотеричка зробила прогноз для України на картах Таро і з’ясувала, що в найближчий тиждень ситуація в країні буде вкрай складною. Над багатьма містами нависла серйозна небезпека.

Як передає Главред, у зоні ризику опинилися Черкаси, Світловодськ, Дніпро, Харків, Вінниця, Суми, Хмельницький. За словами астролога, на деякі з цих міст і зовсім чекають смертельні удари.

“У Вінниці можуть бути хитрі плани окупантів. Тут дуже непроста військова енергія. Буде складна ситуація в цьому місті. У Сумах, на жаль, можуть бути розчарування і жорстокі смерті. Варто бути дуже обережним на цьому тижні. У Хмельницькому може бути якийсь удар по землі. Певні побоювання є”, – сказала астролог.

Вона також передбачила перемоги ЗСУ в Харкові, проте прильоти ворожих ракет все ж можуть бути. Подібна ситуація і в Черкасах. На це місто випала карта бою, що говорить про відбиття атак окупантів.Нагадаємо, раніше астролог Яна Езотеричка визначила сумну долю Києва на найближчий час.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *