«Вона дуже хотіла щоб я це сказала»: Тоня Матвієнко не стримала сльози на похоронах мами і розповіла те чого ніхто не знав ..

Сьогодні, 11 жовтня у Києві проходить церемонія прощання з легендою української сцени, Народною артисткою України Ніною Матвієнко.

Біля Національної філармонії України утворилася черга українці прийшли попрощатися з улюбленою артисткою з квітами. –

Донька легендарної співачки Ніни Матвієнко приїхала з сім’єю, щоб провести маму в останню дорогу. Жінка дуже важко переживає втрату і не може стримувати емоції, що помітно по її заплаканих очах.

«Вона була моїм прикладом. У неї дуже велике серце. Вона і є Україна. Дякую, що вона зробила такий внесок для України. Я буду слухати її пісні і знати, що вона поруч. Спасибі їй за все. Вона дуже просила, щоб на похоронах ніхто не плакав. Просила, щоб згадали щось хороше», сказала Тоня, ледь стримуючи сльози.

похорон Ніни Матвієнко
похорон Ніни Матвієнко

Також на церемонії прощання присутня сім’я артистки. Її донька Тоня Матвієнко з’явилася на події “без обличчя”, очевидно, перебуваючи в глибокому горі через втрату матері.

Поруч з Тонею Матвієнко в цей момент знаходиться її чоловік арсен Мірзоян і старша дочка Уляна.

Попрощатися з Ніною Матвієнко прийшло чимало відомих українців:

 

Олег Скрипка – кум Ніни Матвієнко (її колишній чоловік хрестив дітей співака

 

Віктор Павлік прийшов проститися з колегою

До того ж віддати шану легендарній співачці прийшов український поет та композитор, один із засновників сучасної української естрадної пісні та Народний артист – Юрій Рибчинський, який писав пісні для Матвієнко.

 

Юрій Рибчинський на похороні Матвієнко

фото з відкритих джерел

Крім того, проститися прийшли хореографи Дмитро Дікусар, який від початку повномасштабної війни боронить нашу країну від окупантів, та Амадор Лопес.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *