Це ж nовнuй ЖААXX!!! Полоненí росíянu в таборí на 3ахíднíй Українí в маслí куnаються í горя не знають!! Показалu умовu їхньоrо nеребування там ВíДЕ0

За словами представника проєкту «Хочу жити» Віталія Матвієнка, після обміну полонені повертаються додому з від’їдженими обличчями та голлівудськими посмішками. Один з таборів для російських полонених на заході України. Як живуть полонені окупанти розповів журналіст Юрій Бутусов.

За харчуванням полонених стежать міжнародні правозахисні організації, а в таборах діє сучасна стоматологія.

На обід в день, коли побували ЗМІ  – «розсольник, кукурудзяна каша з м’ясом і салат».

За даними журналіста, на утримання одного полоненого Україна витрачає 10.000 гривень на місяць. У таборі є кімната відпочинку з ТБ, спортзал, магазин з продуктами і цигарками, а також лікар та психолог.

Працюючі полонені отримують зарплатню (у розмірі 10 гривень/день у франковому еквіваленті), можуть отримувати посилки від родичів вагою до 20 кг, дзвонити додому (телефон надається).

На офіційному Тelegram-каналі проекту «Хочу жити» йдеться: «Україна – цивілізована країна. Українці насамперед залишаються людьми та бережуть людське життя. Ми дотримуємося положень Женевських конвенцій та інших принципів міжнародного гуманітарного права».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *