невимовна радість для країни…ЗСУ йдуть на рекорд ,Про це повідомила пресслужба командування Повітряних сил

Про це повідомила пресслужба командування Повітряних сил.

23 січня на східному напрямку підрозділи зенітних ракетних військ Повітряних сил Збройних сил України знищили два  російські штурмовики Су-25, ударний вертоліт Ка-52, дві керовані авіаційні ракети Х-59, БпЛА оперативно-тактичного рівня “Орлан-10”.

На сьогоднішній день практично у всіх російських літаків стратегічної авіації витрачений їх моторесурс. Так, літаки Ту-95МС, Ту-160, Ту-22М3 – всі літаючі мерці.

У своєму Телеграм-каналі ситуацію зі станом російських літаків описав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко. Він зазначив, що кожна зайва година навантаження на силові установки літаків стратегічної авіцаіі РФ – це вирок.

“У нинішніх умовах кожна зайва тонна ваги на Ту-95МС використовує ще більше його ресурс, і саме з цієї причини вони вже давно економно застосовують їх з двома, максимум чотирма ракетами Х-101, що так само має значний вплив на ККД їх ударів по Україні. У свою чергу, 2022 рік мав значний вплив на показники зносу планера і силових агрегатів цих літаків, внаслідок чого я можу припустити, що в 2023 їх загальний стан досягне критично-катастрофічного показника, що так само нам на користь”, – резюмував Коваленко.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *