Гірше пекла! РФ у вогні, карма в дії: цей день настав – вогонь накрив все! Шок!

У Бєлгородській області 6 листопада пролунали гучні вибухи. Сильне полум’я та стовп диму видно здалеко. Ймовірно, загорілася нафтобаза.

Губернатор Бєлгородської області заявив, що пошкоджено промисловий об’єкт у Грайворонському міському окрузі. Про це повідомили росЗМІ.

Місцеві телеграм-канали повідомили, що може палати нафтобаза. Тим часом російський губернатор запевнив, що постраждалих начебто немає.

За словами Гладкова, нібито спалахнув резервуар з розчином. Величезний стовп диму було видно здалеку.

До речі, росіяни вже традиційно звинуватили у всьому українців, втім, доказів загарбники не надали. Наразі достеменно невідомо, що стало причиною такої сильної пожежі в Бєлгородській області. Можливо, хтось з окупантів знову курив там, де не треба.

За останні місяці у російському місті Бєлгород дуже часто почали ставатися надзвичайні ситуації, зкорема, – пожежі на нафтобазах та електричних підстанціях.

Так, 19 жовтня у місті сталася пожежа на електричній підстанції, тож частина населеного пункуту залишилася без світла.

21 жовтня у Шебекіно сталася “бавовна”, після якої половина міста залишилася без світла. Місцеві повідомляли про “прильоти” поряд із нафтобазою.

ЗСУ офіційно не підтверджують свою причетність до “бавовни” на території РФ, зокрема у Бєлгородській області.

Варто зазначити, що жителі Харківської області часто можуть спостерігати, як окупанти на Бєлгородщині самі себе обстрілюють. Загарбники запускають свої ракети з околиць цього російського регіону.

Нерідко ворожі снаряди настільки не хочуть покидати “рідну землю”, що падають, навіть не перетнувши межу Бєлгородської області.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *