Таке вперше з початку війни! Страшна провокація Кремля – дата відома: приготуватися усім!

Військовий експерт, майор запасу ЗСУ та ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман висловив 24 каналу переконання, що окупанти можуть готувати певні дії до річниці вторгнення в Україну, адже люблять “сакральні” дати. Утім, найімовірніше, це будуть провокації, а не потужний наступ.

Так, якби російські загарбники могли здійснити потужні наступальні дії, то давно вже зробили б це.

Наразі ж окупанти роблять усе, на що здатні. На думку військового експерта, не варто думати, що країна-агресорка ще не все застосувала та має якісь ресурси.

“Росіяни намагаються зробити усе можливе, але поки в них не виходить”, – зазначив Гетьман.

Отже, загарбникам нічого не лишається як вдатися до провокацій на річницю вторгнення 24 лютого, адже це цілком у їхньому стилі. Росія не може досягнути переваги на полі бою, тому переходить на далекобійну зброю – ракети.

Росіяни можуть атакувати прикордонні регіони ракетами С-300 та С-400, які не є високоточними і далекобійними, але їх залишилося дуже багато,– припустив військовий експерт.

Окрім того, на його думку, країна-агресорка може готувати провокації у Придністров’ї, а також на кордоні з Польщею чи Литвою.

Водночас російський публіцист і опозиціонер із США Андрій Піонтковський Крім того, ймовірно, питання “великого наступу” обговорювалося в бункері упродовж останніх 2 – 3 тижнів. Так, Путін на федеральних зборах 21 лютого прагне оголосити якісь результати провальної “СВО”.

Зрозуміло, що Путін нав’язував армії наступ для того, щоб йому було про що звітувати 21 – 22 лютого (на федеральних зборах – 24 Канал),– зауважив російський опозиціонер.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *