ВІДЕО ,,, Про контрнаступ на Херсонщині з передової👆 переможемо!

За словами радника Офісу президента, близько 20 тисяч російських військових перебувають на правому березі Дніпра на Херсонщині. Але мають великі проблеми із забезпеченням, а всі понтонні переправи оперативно знищуються ЗСУ, тобто фактично вони знаходяться в оперативному оточенні.

Радник Офісу президента України Олексій Арестович заявив, що ЗСУ змогли відбити Високопілля, Ольгіне та низку інших населених пунктів у Херсонській області. За його словами, вдалося також захопити полонених зі складу так званої “Армії ДНР”. Про це Арестович розповів під час ефіру на каналі “Фейгін LIVE”.

Арестович заявив, що наступальна операція – це “завжди багато полонених”. У цьому випадку вдалося взяти в полон близько 10 бійців “ДНР”. Радник ОП зазначив, що ці люди захищають інтереси так званої “республіки” далеко за її заявленими межами. Він також сказав, що спирається на відкриті джерела.

“Це не єдиний населений пункт, який узяли на Херсонському напрямку за вчора, але спочатку Генштаб скаже, а потім я зможу публічно підтвердити”, — сказав Арестович.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *