Аеропорту з якого злітали бомбити Україну в Воронеж більше не існує – жuвого місця не залuшuлося після цвітіння бавовни. Відео

російському Бєлгороді вкотре пролунали вибухи. Пропагандисти, як завжди, кажуть, що в місті працює ППО. Про це повідомили в низці місцевих телеграм-каналів, повідомляє 24 канал.

Вибухи чули в районі аеропорту. У Бєлгород знову завітала “бавовна”

 

Приблизно об 11:00 в російському Бєлгороді пролунали вибухи. За словами місцевих жителів, вони були дуже гучними. Дивіться відео вибухів у Бєлгороді: У низці телеграм-каналів повідомляють про “приліт” в районі аеропорту. Пропагандисти кажуть, що там працює ППО. в аеропорту Благовіщенська сталося спалах. За повідомленнями очевидців, спалахнув міжнародний термінал. Відео з місця події з’явилося у паблиці @autoroad.blg. На кадрах видно густий дим, що походить з боку аеропорту, а також високе полум’я. Можна припустити, що пожежа охопила велику площу – її помітно навіть із траси. — Так, нескоро ми тепер полетимо до Таїланду.

А щоб не було бажання… Біда, весь дах горить біля міжнародного терміналу, – коментує те, що відбувається, один із очевидців. Інші свідки зауважили, що до аеропорту вже приїхали пожежники. Також до місця події висунулися додаткові загони – їх помітили на Ігнатівському шосе. В Управлінні МНС по Амурській області інформацію про подію підтвердили. Як повідомили кореспонденту порталу 2×2.su, на місце виїхали підрозділи, зараз ведеться робота з ліквідації спалаху. Подробиці події поки що невідомі. Нагадаємо, нещодавно у Благовіщенську зайнялося кілька автомобілів. Все сталося 16 грудня, о четвертій ранку. Запалили припарковані машини. Після цього пролунали звуки вибухів. Пильні сусіди попередили господарів сусідніх автомобілів. Жертв вдалося уникнути.

Загалом в місті пролунали щонайменше 17 вибухів. Про “приліт” по аеропорту також розповів український активіст та блогер Сергій Стерненко. А тим часом у районі аеропорту Бєлгорода зовсім нічого не відбувається, – написав Стерненко.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *